Verhoog de Googlepositie!

Browsers controleren sinds januari 2017 op de veiligheid van uw website

SSL is herkenbaar aan https voor de url. Het is een techniek waarmee de verbinding tussen de bezoeker van een website en de server waar de website is ondergebracht wordt beveiligd door middel van zeer sterke encryptie. Er wordt altijd gedacht dat SSL alleen nodig is wanneer een bezoeker gegevens verstuurt via de website, maar SSL werkt twee kanten op. Met een SSL verbinding zorg je ervoor dat men niet kan meelezen met wat je naar de website verstuurt. Maar het voorkomt ook dat informatie die naar de website verstuurd wordt, of vanaf de website verzonden wordt, niet aangepast kan worden. Als website eigenaar wil je 100% zeker weten dat jouw bezoeker of klant datgene op jouw website te zien krijgt dat je er zelf hebt neergezet. Daarom is een veilige SSL verbinding voor iedere website een must.

Er zijn veel typen en merken SSL Certificaten in de markt. Voor het valideren (bekrachtigen) van de SSL Certificaten kan men de SSL Certificaten onderverdelen in drie soorten. Dit zijn Domein Validatie (DV), Organisatie Validatie (OV) en Uitgebreide of Extended Validatie (EV). Iedere validatiemethode heeft zijn eigen plus- en minpunten.

Waarom zijn SSL-Certificaten belangrijk voor uw website?

  • Het dataverkeer tussen de website en de bezoeker is goed beschermd en kan niet gelezen worden door derden.
  • Websites zonder SSL-certificaat krijgen een lagere waardering van Google.
  • De echtheid van de website wordt gevalideerd door de browser van de bezoeker. Zo weet de bezoeker zeker dat hij op uw website zit en niet op een nagemaakte website (phishing).
  • Geen browserwaarschuwingen meer bij klanten i.v.m. niet vertrouwd certificaat.
  • Beveiliging zichtbaar voor klanten door groene adresbalk (alleen bij EV-certificaat), de ‘s’ achter http, het slotje in de browser en het logo van het certificaat.
  • De overheid (College Bescherming Persoonsgegevens) eist van u dat u een goed SSL-certificaat gebruikt als u persoonsgegevens verwerkt.
  • Creëert vertrouwen bij klanten: de website is betrouwbaar en de gegevens van de bezoeker worden beschermd.

Bel voor een actuele prijs: 033 – 258 41 26 of

[ap_button button_size=”ap-medium-bttn” button_url=”https://mc4design.nl/bestellen-ssl-certificaat/” button_type=”ap-outline-bttn” button_color=”ap-default-bttn” button_align=”ap-align-none”]BESTEL DIRECT[/ap_button]
[ap_divider color=”#CCCCCC” style=”solid” thickness=”1px” width=”100%” mar_top=”40px” mar_bot=”20px”]
Domain validation (DV)
Biedt beperkte mate van bescherming en garantie voor bezoekers. Geschikt voor allerlei soorten van websites. Het meest verkochte SSL-Certificaat is de Essential SSL van Comodo.
Validatieproces: Whois

Organization validation (OV)
Geschikt voor elke website welke bezocht wordt door een extern publiek, maar waar geen financiële en/of vertrouwelijke data behandeld worden. Te denken valt aan informatieve websites, forums of een website waar de klant een contactformulier invult.
Validatieproces: Whois, KvK

Extended validation (EV)
Hoogste level van valideren en geeft de bezoeker 100% garantie dat hij/zij op de juiste website zit welke optimaal beveiligd is. Nodig wanneer er via de website gevoelige informatie wordt verstuurd zoals betaalgegevens. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een webwinkel. Waarneembaar via groene adresbalk.
Validatieproces: Whois, KvK, telefoongesprek met bedrijf ter controle of degene die het aangevraagd heeft hiertoe gerechtigd is.
[ap_divider color=”#FFFFFF” style=”solid” thickness=”1px” width=”100%” mar_top=”40px” mar_bot=”20px”]