Nieuwe website

Met trots gelanceerd:

De nieuwe website van Advocatenkantoor Walet. Daarnaast was het weer een goede samenwerking met Fabian Boot Fotografie uit Nijkerk voor de fotosessie met Rutger Walet zelf.

Vandaag staat het interview in De Stad Nijkerk op de pagina Zakelijk.

NIEUW ADVOCATENKANTOOR IN HOEVELAKEN

HOEVELAKEN Advocatenkantoor Walet is per 1 december in Hoevelaken gestart. Het is ‘een laagdrempelig advocatenkantoor’, gehuisvest in een nieuw pand naast de brandweerkazerne op het bedrijventerrein Horstbeek.

Advocaat Rutger Walet is geboren en getogen in Hoevelaken, ging studeren in Utrecht en Amsterdam, startte met werken bij Labee Advocaten in Amersfoort en keert met de start van zijn eigen kantoor terug naar zijn roots. ,,Mijn ouders wonen nog steeds in Hoevelaken en de meeste mensen kennen mijn vader Renger Walet uit de tijd dat hij wethouder was. Nu kom ik weer terug en heb veel zin om in Hoevelaken aan de slag te gaan.”

Walet studeerde Staats- en Bestuursrecht aan de Universiteit Utrecht en Omgevingsrecht aan de Universiteit van Amsterdam, waarna hij zijn loopbaan begon bij advocaat Piet Labee. ,,Hij heeft mij laten zien hoe het advocatenwerk werkt in de praktijk en mij de fijne kneepjes van het vak geleerd.” Naast het bestuursrecht (ruimtelijke ordening, bestemmings- en bouwplannen) heeft Walet zich daar kunnen specialiseren in het personen- en familierecht en het strafrecht.

Voor hem is het nu, na zeven jaar in loondienst te zijn geweest, een logische stap om een eigen advocatenkantoor op te richten. ,,Er zijn tegenwoordig veel advocaten die vanuit huis werken, maar ik vind het erg belangrijk dat ik cliënten kan ontvangen. Daarom zocht ik naar een pand in Hoevelaken. Aan de ene kant omdat Hoevelaken nog geen advocatenkantoor heeft en aan de andere kant omdat ik Hoevelaken goed ken. Daarnaast is het makkelijk bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer.”

Walet adviseert en procedeert op het gebied van het personen- en familierecht, bestuurs- en omgevingsrecht, strafrecht, contractenrecht en meer. Walet: ,,Juridisch advies wordt vaak ingeroepen als mensen in een moeilijke of ongewenste situatie zitten. Ik wil de stap naar het inschakelen van een advocaat zo makkelijk mogelijk maken.”

SPREEKUUR

De mogelijkheid bestaat om een juridische kwestie tijdens het gratis en vrijblijvend spreekuur, elke maandag van 18.00 tot 19.00 uur, aan Walet voor te leggen. ,,Een juridisch traject is voor veel klanten spannend”, vertelt Walet. ,,Iedereen kan een afspraak maken. Dat kan om kennis te maken en om te kijken of ik iets voor hen kan betekenen.” Is er op dan geen tijd meer beschikbaar, dan wordt een andere passende oplossing geboden.

Het kantoor is open op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur. Voor het maken van een afspraak kan men bellen of de website bezoeken.

OPEN HUIS

Op donderdag 9 maart 2017 is er tussen 16.00 en 20.00 uur open huis, waarvoor geïnteresseerden en belangstellenden uitgenodigd worden om kennis te komen maken.

 

Advocatenkantoor Walet
De Wel 5a, unit 3
3871MT Hoevelaken
Tel.: 033 737 05 72
www.advocatenkantoorwalet.nl

 

[browser-shot url=”http://www.advocatenkantoorwalet.nl” width=”400″ height=”400″]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *