Gewoon doen: Zomeractie plan

Zomer

De vakantietijd gaat binnenkort van start. Voor sommige ondernemers een extra drukke tijd, maar voor velen toch een tijd om tot rust te komen en misschien op vakantie te gaan. Misschien nieuwe plannen, nieuwe wegen, nieuwe manieren bedenken om je bedrijf weer op de markt te zetten.

Nieuwe plannen maak ik regelmatig. Hoe? Dat vertel ik in een kort overzicht: Mijn bedrijf bestaat vandaag (19 juni 2022) 15 jaar.
Maar dit avontuur begon al veel eerder (van je hobby je werk maken, ben niet de eerste 😉 ) en na verloop van tijd kwamen er “echte” klanten bij. Ik ging ook voor De Stad Nijkerk schrijven. Plan: Inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Op 19-06-2007 is MC4TEKST van start gegaan.

Jubileum

Na vijf jaar bikkelen kon ik in 2012 het eerste jubileum vieren. En zonder al mijn klanten was dit niet mogelijk geweest. Plan: een bedankje naar mijn klanten.

Naamswijziging

Dat alleen teksten niet meer voldoende waren, bleek na het oplopende aantal aanvragen. Plan: Verandering van naam. Dit gebeurde net na het 10-jarig bestaan: MC4DESIGN.

Verhuizing

Samenwerken en verhuizen naar een nieuw kantoor… Dat vond begin januari 2020 plaats. Echter gooide Corona roet in het eten. Door onzekere periode waarin wij zaten, wilde ik niet voor meerdere jaren bijtekenen, waardoor in oktober 2020 de beslissing viel het kantoor op te zeggen en weer vanuit huis te gaan werken.

Plan

En op 19 juni 2022 viert MC4DESIGN het 15-jarig jubileum. Natuurlijk kan ik dit weer niet zomaar voorbij laten gaan! Mijn plan: Vanaf vandaag t/m 31 augustus krijgen alle klanten op hun nieuwe website 15% korting* op hun opdracht.

Wil je eerste even sparren over jouw nieuwe plan?

Dan sta ik voor je klaar. De korting neem je mee. Neem gerust contact op als je vragen hebt of nieuwsgierig bent naar de vele mogelijkheden. Maak een afspraak of vraag direct een offerte aan.

* Reageer je voor 31 augustus 2022, dan neem je de korting van 15% mee tot uiterlijk 30 september 2022. Korting is op uurtarief en een nieuwe website (home, diensten, over ons, contact). Korting is niet inwisselbaar voor geld.

Hoe werkt het?

Vul het formulier hieronder in.

Na ontvangst neem ik contact met je op.

We komen, indien gewenst, nog even bij elkaar.

De opdracht is duidelijk en er volgt een actieplan.

Ik ga voor je aan het werk.


Persoonsgegevens

Factuurgegevens