In stijl: Trouwkaart met foto

Met een foto van een verliefd koppel geef je een trouwkaart een extra persoonlijk tintje mee.

Voor een amusant, dolletjes, enig, geinig, grappig, lollig, mieters, moppig, olijk, vrolijk, prettig, tof bruidspaar René Verhoeven & Marilyn van Goethem werd een pre-wedding shoot gehouden en aansluitend een trouwkaart ontworpen en gedrukt.

Fotografie: Minoesch (One Lady More Photography).

Locatie: Zandfoort aan de Eem in Amersfoort.

 

Idee?

Het leuke is dat de bruiloft al meteen een persoonlijk tintje mee krijgt via de uitnodiging. Door middel van foto’s en/of een eigen thema weten gasten meteen dat het om jullie bruiloft zal gaan. Eventuele styling voor je bruiloft of een speciaal thema is bij deze trouwkaart zelfs al in de uitnodiging verwerkt om het plaatje compleet te maken!

Je huwelijk is uniek en dat kun je vanaf bij de uitnodiging laten zien. Originele trouwkaarten maken hoef je niet zelf thuis te doen. Hiervoor kan je MC4TEKST en One Lady More Photography voor inhuren.

 

Tip!

Tijdens jouw feest is iedereen fotograaf!

Er zijn bruidsparen die (terecht!) vragen aan hun gasten om tijdens de bruiloft nog geen foto’s te publiceren van het bruidspaar, zij willen natuurlijk de professionele foto’s van de fotograaf gebruiken. Maar tijdens de feestavond is de vaste fotograaf vaak al klaar met zijn of haar werk.

Je kunt een boost aan jouw bruiloft geven door alle gasten te vragen de leuke foto’s van het feest direct met elkaar en met jullie te delen! Als alle gekke, vrolijke, leuke of lieve foto’s gedeeld worden in jullie eigen feest-whatsapp weet je zeker dat je geen enkel geluksmoment mist. En een bijkomend voordeel is dat de foto’s privé blijven binnen jullie eigen app en jullie eigen feest. Ook kan dit worden gebruikt om gelukswensen met elkaar te delen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *