Zomeractie PLAN

Zomer

De vakantietijd is van start. Voor sommige ondernemers een extra drukke tijd, maar voor velen toch een tijd om tot rust te komen en misschien op vakantie te gaan. Misschien nieuwe plannen, nieuwe wegen, nieuwe manieren bedenken om je bedrijf weer op de markt te zetten.

Nieuwe plannen maak ik regelmatig. Hoe? Dat vertel ik in een kort overzicht: Mijn bedrijf bestond afgelopen juni twaalf jaar. Het begon als een hobby en na verloop van tijd kwamen er steeds meer klanten bij. Ik ging ook voor de Stad Nijkerk schrijven. Plan: Inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Op 19-06-2007 was MC4TEKST geboren.

Jubileum

Na vijf jaar bikkelen kon ik in 2012 het eerste jubileum vieren. En zonder al mijn klanten was dit niet mogelijk geweest. Plan: een bedankje naar mijn klanten.

Naamswijziging

Dat alleen teksten niet meer voldoende waren, bleek na het oplopende aantal aanvragen. Plan: Verandering van naam. Dit gebeurde net na het 10-jarig bestaan: MC4DESIGN.

Plan

En afgelopen juni werd MC4DESIGN 12 jaar. Natuurlijk kon ik dit weer niet zomaar voorbij laten gaan! Plan: Vanaf nu t/m 31 augustus krijgen alle klanten op hun nieuwe website 12% korting* op hun opdracht.

Wil je eerste even sparren over jouw nieuwe plan?

Dan sta ik vanaf 12 augustus voor je klaar. Neem gerust contact op als je vragen hebt of nieuwsgierig bent naar de vele mogelijkheden. Maak een afspraak of vraag direct een offerte aan.

Hoe werkt het?

Vul het formulier in.

Na ontvangst neem ik contact met je op om je aanvraag door te spreken

We komen, indien gewenst, nog even bij elkaar.

De opdracht is duidelijk en er volgt een actieplan.

Ik ga voor je aan het werk.

Formulier

Persoonsgegevens

Factuurgegevens