Feestje bij veelzijdig MC4TEKST

Hieperdepiep Hoeraaaa. MC4TEKST is vandaag jarig!!! In tien jaar gegroeid tot een veelzijdig bedrijf, al zeg ik het zelf Daarom stond, in de week van het jubileum, dit artikel in De Stad Nijkerk.

Tweede lustrum voor MC4TEKST

HOEVELAKEN MC4TEKST bestond afgelopen maandag tien jaar en daar is onderneemster Maureen van Goethem super trots op. Velen kennen haar van de zakelijke artikelen die zij schrijft voor onder andere De Stad Nijkerk, maar Van Goethem heeft meer in haar mars.

De loopbaan van Maureen van Goethem begon eind jaren tachtig. Bij het Militaire Luchtvaart Museum in Soesterberg werd zij (naast haar baan als directiesecretaresse) belast met de public relations en systeembeheer van het interne computernetwerk en volgde daarvoor diverse opleidingen.

VEELZIJDIG

Wat tussen het vertrek bij het museum en herintreden bij een nieuwe werkgever een hobby was, werd na het volgen van de opleiding ‘Webdesign’ in 2006/2007 haar werk. ,,In maart 2007 begon ik als freelancer bij de BDU en mocht aan de slag bij De Stad Nijkerk. Een tijdje later vond ik het tijd om op eigen benen te staan en startte ik met mijn eigen bedrijf, MC4TEKST. Omdat ik meer wilde doen dan alleen teksten schrijven en redigeren, kwamen daar ook MC4DESIGN en MC4WEB bij (MC staat voor Maureen Carmen, red.). Ik had tenslotte ook andere opleidingen en cursussen gevolgd en die variatie paste perfect.”

GROEI

Zowel in klantenbestand als in diensten groeit MC4TEKST op een natuurlijke manier. Wat begon als tekstproductie en webdesign, is in die tien jaar uitgebreid naar social media, fotografie, drukwerk, gevelreclame en eigenlijk alles wat men nodig heeft voor een eigen huisstijl. Vanaf de eerste dag is er een hoop veranderd en krijgt Van Goethem opdrachten van veelal lokale ondernemers. Die afwisselende dagen vindt zij echt een toegevoegde waarde aan werken als ZZP’er. ,,De inhoud van de opdrachten en de bedrijven waar ik voor werk zijn heel verschillend. Soms is het korte termijn-werk en daar probeer ik op te schakelen. Als een klant snel iets nodig heeft, dan is dat meestal wel te realiseren.”

FRAAI

Van Goethem heeft in al die jaren vele zakelijke relaties opgebouwd. Gelukkig zijn deze van heel lange duur. Zo heeft zij een aantal fraaie dingen meegemaakt, zoals ‘3871’ het glossy magazine voor Hoevelaken, diverse seizoenskranten en de vele websites. Klanten die al zaken met haar doen of zaken met haar hebben gedaan, spelen een grote rol in haar succes. ,,Als je iets moois achterlaat bij een klant in de vorm van een tekst, website, brochure, catalogus of zelfs promotieartikelen en Google 360, dan maakt dat indruk.”

MC4TEKST levert alle diensten zelf. Soms schakelt zij andere lokale ondernemers in om een opdracht uit te voeren. Die samenwerkingen werpen vruchten af en leiden naar tevredenheid bij de klant. ,,Het klantcontact blijft altijd bij mij, want voor mij staat iedere klant op nummer 1.”

MC4TEKST
Nassaulaan 16
3871CX Hoevelaken
Tel.: 033 258 41 26
www.MC4TEKST.nl

 

Maureen van Goethem: ,,Iets moois achterlaten bij een klant maakt indruk.” Foto: Minoesch van Goethem.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *