Gestart: MC4TEKST, tekstproductie en webdesign

Punctueel en prettig: MC4TEKST

HOEVELAKEN – De oplettende lezer zal het al lang hebben opgemerkt, vanaf juni dit jaar wordt de bedrijvenpagina van deze krant geschreven en vaak ook van een foto voorzien door Maureen van Goethem. Maar dat is nog niet alles, zij heeft ook haar eigen tekstproductie- en webdesignbureau opgestart, MC4TEKST. Tijd voor een nadere kennismaking met deze actieve correspondente.

door Gerrit Steen


Van Goethem werkte 13 jaar in het Militaire Luchtvaart Museum van Soesterberg.  Daar vervulde ze functies als directiesecretaresse, persbegeleidster, gastvrouw en systeembeheerder van het interne computernetwerk. Eind 1999 gaf ze deze veelzijdige baan op om zich bezig te houden met de opvoeding en verzorging van haar kinderen. Maureen van Goethem: “Toen ze groot genoeg waren ben ik op zoek gegaan naar een andere baan. In die periode heb ik op de reclameafdeling bij een inkooporganisatie voor de zelfstandige boekhandels gewerkt. Tegelijkertijd onderzocht ik of een eigen zaak wellicht wat voor mij zou zijn en dat idee werd steeds aantrekkelijker. Daar ben ik begin dit jaar mee bezig geweest.”

 

“De voornaamste reden is dat ik mijn eigen tijd kan indelen. Ik wil iets doen wat mij goed ligt maar ben ook graag voor mijn gezin beschikbaar, dat vind ik heel belangrijk. Ik kan mijn eigen tijd indelen, goed mijn afspraken plannen en contacten leggen met andere bedrijven. Het schrijven en redigeren van teksten heb ik altijd al gedaan, vanaf het moment dat ik werkzaam ben. Je zou kunnen zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. Door middel van zelfstudie heb ik tevens de moderne software onder de knie gekregen om websites te kunnen maken.”

 

Het komt nog regelmatig voor dat brochureteksten of webteksten niet prettig lezen dan wel vol staan met onduidelijk vakjargon. MC4TEKST helpt dit te voorkomen. “Ook wie boeken, artikelen of documenten gecorrigeerd wil hebben of een vertaling naar Engels of Duits nodig heeft, is bij mij aan het goede adres. Ik richt me vooral op starters en het midden- en kleinbedrijf en probeer het hele communicatieplaatje eenduidig te krijgen, dus ook voor mailings, folders, brochures, nieuwsbrieven, bedrijfscorrespondentie, journalistieke teksten, huisstijl en logo design, advertenties, persberichten, website ontwikkeling en herdenkingsboekjes kan men bij mij terecht. Ik houd van een informele benadering waarbij professionaliteit, punctualiteit en een prettig contact centraal staan. De mensen kunnen online een vragenformulier invullen, aan de hand daarvan bepalen we hoe en wat we gaan doen.”

 

MC4TEKST, Nassaulaan 16, Hoevelaken, tel. 06 81429007, e-mail: , website: www.mc4tekst.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *