Webteksten herschrijven

Is je website eraan toe? Over webteksten herschrijven.

Je hebt je website een aantal jaar geleden gelanceerd en de teksten die je hiervoor hebt geschreven zijn eigenlijk een beetje verouderd. Ze geven niet meer echt weer waar je organisatie voor staat. Recent ben je bovendien tot de ontdekking gekomen dat de conversie van je website beter kan en dat dit mede komt door de verouderde webteksten. Als teksten voor je website zoekmachine-vriendelijk zijn, dan draagt dit bij aan een betere ranking in Google en zal ook de conversie vergroot worden. Waarom laat je ons niet je webteksten herschrijven? Als geen ander zijn wij in staat dit voor je te realiseren.

Wie is de doelgroep van je teksten?

Voor het schrijven van treffende webteksten is het belangrijk om te weten wie je doelgroep is. Voor wie schrijf jij eigenlijk je tekst? Bezoekers van je website zijn geïnteresseerd in je producten en diensten. Dit is belangrijk om in het achterhoofd te houden als je ons je webteksten laat schrijven. Coaching teksten steken nu eenmaal anders in elkaar dan wanneer je een hoverboard wilt verkopen aan je klanten. Wij hanteren een schrijfstijl die past bij je doelgroep. Bovendien focussen wij ons op de voordelen van de producten en diensten die je doelgroep bij je afneemt. Natuurlijk kunnen we altijd samen met je brainstormen over de mogelijkheden!

Krachtige teksten dankzij call-to-actions

Goede geschreven webteksten zijn doorslaggevend voor het succes van je website of webshop. Een effectieve tekst prikkelt namelijk je lezer en zet deze aan tot actie. Natuurlijk wil je dat je lezer tot actie overgaat en bijvoorbeeld het contactformulier invult of een product/dienst bij je afneemt. Dit bewerkstellig je door het gebruik van actieve zinnen. Lezers zullen we daarom zoveel mogelijk bij de tekst betrekken. Het gebruik van call-to-actions is hierin onmisbaar. Daardoor worden mensen getriggerd om contact met je op te nemen of in actie te komen. Dit zorgt voor een betere conversie en meer leads, precies wat je wilt, nietwaar?

Webteksten herschrijven met seo

Google hecht veel waarde aan goed geschreven webteksten. Niet alleen unieke teksten zijn belangrijk, SEO-vriendelijk is eveneens van belang. Dit betekent dat je webteksten zijn geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Dit zorgt voor een betere ranking in de zoekresultaten. We kunnen hiervoor gebruikmaken van keywords. Dit zijn zoekwoorden waar jouw klanten op zoeken in Google. Welke zoektermen dit zijn, daar komen we in het proces met jou achter als we onderzoeken wie je doelgroep is en wat voor oplossing ze zoeken voor hun ‘probleem’ of ‘vraagstuk’. Wij schrijven SEO-teksten voor de zoekmachines zonder dat de leesbaarheid van jouw teksten in het geding komt. Reden genoeg om eens een koffie te doen toch?

Bel of mail voor het herschrijven van je webteksten

Direct aan de slag en hiervoor de hulp inschakelen van een expert? Wil je verfrissende herschreven webteksten die bijdragen aan een betere ranking in Google en een hogere conversie voor je website?

Bel of mail en laat ons je webteksten herschrijven. Voor effectieve webteksten ben je bij MC4DESIGN aan het juiste adres. Laat ons je helpen betere resultaten te behalen met je website. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden of laat ons een offerte voor je opmaken. Je profiteert altijd van onze scherpe prijzen en natuurlijk uniek geschreven teksten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *