Website op pc, tablet en smartphone

Is uw website mobielvriendelijk?

Mensen die met hun mobiel zoeken zullen uw website waarschijnlijk moeilijker vinden wanneer deze niet voor mobiel geoptimaliseerd is.

Responsive websites passen zich aan aan het scherm (computer, tablet of smartphone). Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm, je hoeft niet meer handmatig in te zoomen naar het website formaat waar je normaal naar kijkt.

Niemand beschikt over verschillende smartphones om te kunnen zien of een website wel goed weergegeven wordt. Er is een handige site waar je kunt checken hoe uw website er op een smartphone of tablet uitziet. Test uw eigen website hier.

Eerlijk gezegd denk ik dat je er tegenwoordig niet meer onderuit komt om ervoor te zorgen dat je website ook op mobiele toestellen als smartphones en tablets er goed blijft uitzien.

Google was al een grote voorstander van mobiel-vriendelijke websites, maar dat gaan ze nu verder doorvoeren door dit ook te tonen aan gebruikers van zoekfuncties. Google gaat namelijk in de zoekresultaten laten zien welke sites goed leesbaar zijn op de smartphone.

Google gaat mobiel-vriendelijke sites c.q. pagina’s het label ‘mobile-friendly’ geven indien deze o.a. geen gebruik maakt van software die door veel mobiele apparaten niet wordt ondersteunt, zoals Flash en de tekst goed leesbaar weergeeft, zonder dat moet worden ingezoomd.

Indien uw website nog niet mobiel-vriendelijk is, neem dan contact met ons op. Wij maken de website “responsive” of ontwikkelen een volledig nieuwe responsive website. Bij responsive websites past de site zich automatisch aan aan de beeldgrootte van het apparaat waarop de site wordt bekeken. Dit zal een positief effect hebben op uw positie in de zoekmachines en voorkomen dat u in de toekomst veel bezoekers met mobiele apparaten of tablets kwijtraakt.

Met een responsive website bent u klaar voor de toekomst!

 

Uw website ook responsive?

Mail ons of bel (033) 258 41 26

En zij gingen u voor:

In aanbouw:

Opgehouden te bestaan:

  • Het Glazen Huys Nijkerk
  • Business + More
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *